Julius Thomsens Gade

Vores projekt på Julius Thomsens Gade begyndte, da en kunde kontaktede os, inspireret af en skabsløsning, vi havde udført for deres underbo. De ønskede en lignende tilgang til en funktionel og æstetisk tiltalende indbygget garderobe til et af deres værelser.

Kunden var meget engageret i designprocessen, hvor de delte deres idéer og ønsker. Vi tog disse input og omsatte dem til en skræddersyet garderobeløsning, der ikke blot opfyldte deres behov, men også komplementerer rummets stil. Resultatet blev et rummeligt skab, udført med elegante klassiske fyldningslåger. Indvendigt tilbød garderoben en velorganiseret opbevaringsløsning med hylder, bøjlestænger og en overflod af skuffer, designet til at maksimere rummets potentiale.

Dette projekt demonstrerer vores evne til at skabe skræddersyede løsninger, der både er funktionelle og visuelt imponerende. Ved at arbejde tæt sammen med kunden, var vi i stand til at opfylde deres specifikke ønsker og skabe en garderobeløsning, der er både praktisk og stilfuld.