Garderobe

Få maksimal udnyttelse af pladsen

Mere plads med et indbygget skab

Skal du have udnyttet hver en kvadratmeter i dit hjem, kan et indbygget skab være den helt rigtige løsning. Hos Snedkeriet Nord er vi specialiseret i at skræddersy indbyggede skabe til din bolig i Nordsjælland. Vi har mange års erfaring inden for snedkerfaget, og vi skaber individuelle løsninger, der passer perfekt til dit hjem og din stil.

Et indbygget skab kan anvendes til mange forskellige formål, og du kan få ekstra plads i dit hjem til bøger, tøj, sko, hårde hvidevarer og meget mere. Vi tilbyder også skræddersyede indbyggede reoler og snedkerkøkkener, der kan skabe overblik og struktur i dit hjem, hvor der er fokus på både æstetik og funktionalitet.

Bag hver snedker løsning er et godt design

Et godt samarbejde

Vores kunder er vigtige for os, og vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice. Når du samarbejder med Snedkeriet Nord, får du en fast kontaktperson, som følger dig igennem hele processen. Vi starter altid samarbejdet med en grundig dialog omkring dine ønsker og behov, så vi kan skræddersy det perfekte indbygget skab til dig og dit hjem.

Vores faglige ekspertise og sans for detaljer betyder, at vi altid leverer resultater i høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med materialer, håndværk og finish, og du er garanteret et flot resultat, som vil glæde dig i mange år fremover.

Kontakt din pålidelige snedker

Har du brug for et skræddersyet indbygget skab, reol eller trænger dit køkken til en opgradering? Så kontakt Snedkeriet Nord i dag og lad os hjælpe dig med at skabe mere plads og funktion i dit hjem. Du kan kontakte os på telefon 31 31 76 79 eller via e-mail sigurdvalentinbyg@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os