Inventar

Vi hjælper med at puste nyt liv i din bolig

Professionelt snedkerarbejde

Behøver din bolig en kærlig hånd eller nye, snedkerskabte elementer? Hos Snedkeriet Nord hjælper vi med opgradering og renovering af hus og lejligheder i hele Nordsjælland. Hvad end det gælder fornyelse af dit hjems indvendige udtryk eller specialfremstilling af inventar som snedker skab eller snedker reol, står vi klar til at få dig i mål med et flot resultat.

Vi er som snedkerfirma specialister i fremstilling af inventar til boligen, herunder blandt andet:

  • Snedker skab
  • Snedker reol
  • Høje vægpaneler

Vi skræddersyr altid løsningen så den passer til dig og dit hjem, og du er derfor garanteret inventar, der matcher dine ønsker til æstetik samt funktionalitet.

Når du skal have lavet opgraderinger, finpudsninger eller lignende, står vi ligeledes klar til at hjælpe. Det kunne eksempelvis være et gennemgående udtryk i hele boligen eller andre former for indvendig renovering. Vi hjælper desuden med renovering af køkken samt IKEA hacks.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at tage fat i os, så tager vi snak om dit projekt.

Snedker med dine ønsker i fokus

Hos Snedkeriet Nord vil vi gerne yde den bedste service for vores kunder. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson til dit projekt, som sørger for at alt kører, som det skal. Det er også denne person, der udfører selve snedkerarbejdet.

Vi går højt op i at have en grundig indledende dialog og lære dig at kende, så vi ved præcis, hvilket resultat du ønsker. Vi leverer altid resultater i højeste kvalitet, og vigtigst af alt, resultater, du bliver glad for. Ønsker du sparring eller råd og vejledning undervejs, er vi kun et opkald væk.

Kontakt din profesionelle snedker

Har du brug for en snedker med hænderne helt rigtigt skruet på, og med et skarpt øje for detaljen, har du brug for Snedkeriet Nord.

Ring til os på 31 31 76 79 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også sende os en mail på sigurdvalentinbyg@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os