Emdrup Mosevej

På Emdrup Mosevej fik vi muligheden for at arbejde tæt sammen med en familie, der ønskede at forvandle et hjørne af deres spisestue til et kreativt og funktionelt område for deres børn. Målet var at skabe et rum, hvor børnene kunne udfolde sig med lektier og kreative projekter, samtidig med at det bidrog til den samlede hyggelige atmosfære i hjemmet.

For at realisere denne vision, designede vi i tæt samarbejde med familien et skræddersyet skrivebord fremstillet i Valchromat MDF. Skrivebordet blev nøje tilpasset for at blende ind med vindueskarmen, hvilket skabte en harmonisk overgang mellem møblet og rummet. Valchromat-materialets karakteristiske udtryk komplementerer det eksisterende egetræsgulv på smukkeste vis, hvilket resulterede i et både æstetisk tiltalende og praktisk rum.

Dette projekt er et fremragende eksempel på, hvordan Snedkeriet Nords håndværk kan tilpasses individuelle behov og samtidig tilføre stil og funktion til ethvert hjem.